Войти
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості
Замовити дзвінок
+38 (093)3467262
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості

Монтажні піни Tytan Professional від Selena Group

Монтажні піни Tytan Professional - орієнтація на професіоналів

Монтажні піни Tytan Professional від компанії Selena заслужили довіру фахівців за високу якість та інновації. Лідируючі позиції компанії підтверджують популярність продукції серед покупців. Назва бренду Tytan Professional підкреслює орієнтацію на професіоналів будівельної та віконної галузі. За аналогією з професійною косметикою і засобами по догляду за будинком високотехнологічні монтажні піни дозволяють досягати кращих результатів в будь-яких погодних умовах, не турбуючись за стабільність якості.

Selena Group в світі

Selena Group заснована в 1992 році польським підприємцем Кшиштофом ДОМАРЕЦЬКИЙ. В даний час пан Домарецький продовжує управляти компанією, займаючи посаду Голови наглядової ради. Річний оборот Selena Group перевищує 1,1 млрд злотих (260 млн євро), підприємства холдингу працюють на 4 континентах, а продукція продається більш ніж в 70 країнах світу. З 2008 року компанія прийняла рішення про публічне розміщення акцій. В даний час 13,11% акцій Селена торгуються на Варшавській фондовій біржі. Стратегії завоювання ринків в різних країнах індивідуальні - десь за рахунок відкриття власних виробництв в Європі, Азії і Південній Америці, а десь за рахунок покупки готових успішних брендів, таких як QUILOSA, Matison, NoEM і інші. Завдяки цьому за досить короткий термін 25 років компанія зуміла увійти в ТОП-3 лідерів по кожному товарному напрямку в країнах, де представлена ​​продукція холдингу.

Інновації - від ідеї до впровадження

Компанія виробляє широкий спектр продуктів будівельної хімії: клеї, герметики, системи гідроізоляції, але основним напрямком є ​​виробництво професійних монтажних пін Tytan Professional. Завдяки ставці на високу якість і швидке впровадження інновацій компанії вдається не тільки представляти учасникам ринку нові високотехнологічні продукти, а й пропонувати нові категорії продуктів, яких до цього не було на ринку. Наприклад, поліуретановий клей, який в майбутньому може замінити цемент та будівельні суміші, позбавивши будівельників від пилу, бруду і значних енерговитрат на приготування розчинів.
Створенням і освоєнням промислових новинок займається власний Центр наукових досліджень та розробок Selena Labs. Нові продукти народжуються у відповідь на потреби клієнтів.

Фокус на потребах

Фокус на потребах професіоналів спонукає постійно випереджати час: виробляти продукти, які стануть стандартом якості тільки завтра, вирішувати завдання, які виникнуть в майбутньому, випереджати час. Гнучка, динамічна, впевнена у власному професіоналізмі компанія успішно справляється з цими викликами, витісняючи з ринку глобальних конкурентів. Високотехнологічні продукти в світі приходять на зміну давно звичним, надаючи споживачам більш широкі можливості і кращу якість. Продукти компанії Selena * призначені для всіх регіонів України і здатні вирішувати найважчі завдання в будь-яких погодних умовах, не вимагаючи додаткових зусиль при виконанні великих обсягів робіт. Турбота про споживачів виражається в підвищеній увазі до якості і безперервних інноваціях.
Назад до списку